Zúfalá Lady Diana! 20 rokov po jej smrti vychádzajú na povrch nechutné skutočnosti z jej života

NETKY.SK • 14 Jún 2017, 12:47 • 2 min
Zúfalá Lady Diana! 20 rokov po jej smrti vychádzajú na povrch nechutné skutočnosti z jej života

Novinár a spisovateľ Andrew Morton vydáva k 20. výročiu smrti milovanej Lady Diany knihu s názvom Diana - jej skutočný príbeh. Tá má obsahovať prepisy jej tajných nahrávok z roku 1991.

slovakia

left justify in out

V inkriminovaných nahrávkach má Diana hovoriť o svojich problémoch s bulímiou, samovražených myšlienkach a o nešťastnom manželstve s princom Charlesom. Blondínka sa mala dokonca priznať k niekoľkým pokusom o samovraždu.

 

Dôvod pre skoncovanie so životom bol prozaický. Išlo o absolútny nezáujem zo strany jej manžela - princa Charlesa. „Povedala som Charlesovi, že sa cítim zúfalo. Takmer som si išla oči vyplakať. On len reagoval slovami, že to nemieni počúvať a aby som prestala zavýjať,” hovorí Diana v nahrávke. Tá sa snažila zaujať svojho muža všetkými možnými spôsobmi. 

 

V zúfalom stave sa v začiatkoch tehotenstva hodila zo schodov. „Keď to kráľovná zbadala, bola zhrozená. V šoku sa až triasla. Vedela som, že neprídem o dieťatko. Aj keď som mala v oblasti brucha nejaké pomliaždeniny,” uviedla ďalej blondínka, pri ktorej v danom momente stáli všetci svätí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies