Zrážka áut pri Holíči: Zomrel mladý vodič (†27)

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 12:13 • 2 min
Zrážka áut pri Holíči: Zomrel mladý vodič (†27)

TRNAVA - Pri meste Holíč dnes na ceste zahynul 27-ročný vodič. Tragická dopravná nehoda sa stala približne o 9:00 na výjazde z mesta smerom na Kopčany.

slovakia

left justify in out

Vodič auta Mitsubishi Lancer z Kopčian, ktorý čerstvo dovŕšil 18 rokov, prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim Seatom Inka. Mladý 27-ročný vodič Seatu zo Skalice utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Ostatní traja účastníci nehody, vrátane 18-ročného vodiča Mitsubishi, sú zranení. Rozsah ich zranení zatiaľ nie je známy, informuje trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

 

Polícia po dnešnej nehode vyzýva najmä mladých vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a jazdili opatrne a najmä podľa predpisov. "Za väčšinou dopravných nehôd stojí porušenie pravidiel v cestnej premávke. Len zriedkavo dochádza k zlyhaniu technického stavu vozidla či náhlemu zdravotnému zlyhaniu vodiča," dodáva policajná hovorkyňa. Za prvý polrok 2014 sa v Trnavskom kraji stalo 599 dopravných nehôd. Štvrtinu nehôd - 147, zavinili vodiči vo veku do 29 rokov, 22 z nich bolo pod vplyvom alkoholu. Tretina z nich jazdila príliš rýchlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies