Zranený Záborský sa vráti na ľad o pár týždňov

NETKY.SK • 28 September 2015, 13:08 • 2 min
Zranený Záborský sa vráti na ľad o pár týždňov

HELSINKI - Slovenský útočník Tomáš Záborský pre bližšie neurčené zranenie absentuje v zostave IFK Helsinki už od minulotýždňového utorňajšieho zápasu šestnásťfinále play-off hokejovej Ligy majstrov proti švajčiarskemu Davosu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný krídelník chýbal mužstvu potom aj v rámci najvyššej domácej súťaže 24. 9. proti TPS Turku a 26. 9. proti Hämeenlinne.
"Je mimo zostavy a jeho stav vedený ako 'day-to-day'. Tomášov návrat na ľad teraz nie je aktuálny, ale očakáva sa v priebehu niekoľkých týždňov," uviedol v pondelok predpoludním pre agentúru SITA manažér komunikácie helsinského klubu Petteri Linnavalli.


Trenčiansky rodák Záborský bol naposledy v akcii 18. septembra proti Kuopiu (2:1). V rámci Liiga 2015/2016 absolvoval dosiaľ štyri zápasy, v ktorých nazbieral tri body za gól a dve asistencie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies