Zranený Sturridge nepomôže Anglicku na úvod kvalifikácie

NETKY.SK • 6 September 2014, 08:06 • 2 min
Zranený Sturridge nepomôže Anglicku na úvod kvalifikácie

LONDÝN - Útočník FC Liverpool Daniel Sturridge nepomôže anglickej futbalovej reprezentácii v úvode kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Spoluhráč slovenského stopéra Martina Škrtela si v piatok na tréningu zranil stehno a v pondelok určite nezasiahne do zápasu E-skupiny proti Švajčiarsku.

slovakia

left justify in out

Tréner anglického národného tímu Roy Hodgson ešte nepovolal náhradníka za 25-ročného druhého najlepšieho strelca uplynulého ročníka Premier League a momentálne má k dispozícii troch útočníkov - kapitána Wayna Rooneyho, Rickieho Lamberta a Dannyho Welbecka. Anglicku sa už predtým zranili krídelník Theo Walcott, stredopoliar Adam Lallana a ľavý obranca Glen Johnson. Navyše, po majstrovstvách sveta v Brazílii ukončili reprezentačné kapitoly Steven Gerrard a Frank Lampard. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies