Zomrela herečka Anne Heche

NETKY.SK • 12 August 2022, 20:29 • 2 min
Zomrela herečka Anne Heche

LOS ANGELES - Ako sme vás informovali, známa herečka a scenáristka mala vážnu autonehodu a od počiatku bola vo veľmi vážnom stave.

slovakia

left justify in out

The Guardian uvádza, že Anne Heche bola vo veku 53 rokov odpojená od prístrojov v nemocnici v Los Angeles. Herečka havarovala ešte minulú nedeľu. Najprv sa rútila ulicami v Mar Vista, pričom prekročila povolenú rýchlosť a takmer zrazila chodca na prechode pre chodcov. Podľa BBC i Daily Mail ju po tomto incidente zastavili jej susedia, ktorí ju prosili, aby z auta vystúpila. Jeden z nich Heche aj odfotografoval.

 

Na fotografii by herečku spoznal len málokto, čo je horšie, pri riadiacej páke mala položenú fľašu alkoholu. Herečka však auto opäť naštartovala. O pár metrov ďalej narazila v plnej rýchlosti do rodinného domu. Auto začalo po náraze horieť a médiá uvádzali, že Anne Heche utrpela rozsiahle popáleniny. Na prvých záberoch z miesta nehody bolo vidno, že sa snažila komunikovať so záchranármi a kričala od bolesti. 

 

obrazok

 

Podla The Guardian upadla herečka do kómy a mala tak poškodené pľúca, že musela byť napojená na umelú pľúcnu ventiláciu. Jej rodina pre The Guardian uviedla, že ju na prístrojoch držia už len kvôli jej poslednému želaniu. Anne Heche si priala, aby sa po smrti stala darkyňou orgánov. 

 

Súvisiace: Známa herečka Anne Heche takmer uhorela, je v kóme

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies