Zomrel Shane Gibson, bývalý koncertný gitarista kapely Korn

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 14:15 • 2 min
Zomrel Shane Gibson, bývalý koncertný gitarista kapely Korn

USA - Vo veku 35 rokov zomrel v utorok americký hudobník Shane Gibson, ktorý bol koncertným gitaristom metalovej kapely Korn a tiež členom skupiny Stork. Gibson zomrel na komplikácie spojené s poruchou zrážania krvi.

slovakia

left justify in out

"S nesmiernou ľútosťou musíme potvrdiť, že zakladajúci člen a gitarista kapely Stork Shane Paul Gibson skonal 15. apríla o 5:45 v UAB Hospital v Birminghame v štáte Alabama v dôsledku komplikácií s poruchou zrážania krvi. Dožil sa 35 rokov. Bol jedným z najlepších gitaristov na svete a jeho virtuozite sa vyrovnali iba jeho dôvtip a veľkorysosť. Bude nám všetkým veľmi chýbať. Naše myšlienky a modlitby smerujú k jeho rodine a všetkým, ktorí ho milovali tak veľmi, ako my," uviedli vo vyhlásení zvyšní členovia kapely Stork. 

 

Gibson hrával s Korn v rokoch 2007 až 2010, pričom sa podieľal aj na sólovom projekte speváka tejto kapely Jonathana Davisa s názvom Jonathan Davis and the SFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies