Zobrať si za manželku svoju obľúbenú podušku? Žiadny problém

NETKY.SK • 10 Október 2017, 09:46 • 2 min
Zobrať si za manželku svoju obľúbenú podušku? Žiadny problém

BRATISLAVA - Pre niekoho je svadba iba povinnosť, či formalita, iný sa nevie dočkať svojho vysnívaného dňa. Čo ale ak nemáte pri sebe nikoho, kto chce s vami stráviť zvyšok života a povedať vám pri oltári "ÁNO"? Žiadny problém. V dnešnom svete je už možné všetko a preto vás asi neprekvapí fakt, že za svojho životného partnera si môžete vziať podušku, robota či dokonca nádražie.

slovakia

left justify in out

45-ročná Carol Santa Fe nepotrebuje k svojmu šťastiu takmer nič. Namiesto ľudských kriviek ju priťahujú tvrdé črty a ostré hrany budov, napríklad vlakových staníc. A jednu z nich si v kalifornskom Santa Fe predvlani vzala. Stanicu si pomenovala Daidra a každý večer sa hromadnou dopravou vydáva na 45 minútovú cestu za svojou "ženou". Následne sa okolo budovy prechádza a nahlas sa s ňou rozpráva, pričom sa snaží ignorovať okoloidúcich. V myšlienkach vraj s Daidrou máva dokonca aj sex.

 

obrazok

 

Až do svojich 31 rokov sa Čeng Ťia-ťia nestretol v milostnom živote s ničím iným než s odmietnutím. Minulý rok sa preto rozhodol, že prestane ideálnu partnerku hľadať a radšej si jednu stvorí. Živí sa ako špecialista na umelú inteligenciu a tak pre neho nebol problém naprogramovať si ženu svojich snov. Neskôr ju "vložil" do špeciálne prispôsobeného robotického tela a potom už bola ruka v rukáve. Jing-jing, ako svoju družku pomenoval si pár mesiacov po jej "zrode" vzal za ženu.

 

obrazok

 

Yasmin Elebyové sa nepáčila predstava, že by vo svojich štyridsiatich rokoch bola slobodná. Preto sa rozhodla vziať situáciu pevne do vlastných rúk. Kúpila si šaty a objednala si obradnú sieň. V deň svojich narodenín potom zvolala družičky a za zvuku piesne I Believe I Can Fly sa nechala oddať - sama so sebou. V Európe ani v Amerike to nie je zákonom schválené, preto obrad prebehol len "na oko".

 

obrazok

 

Dvadsaťdeväťročný Kevin Lavelle sa stal obeťou násilia. Zosnulý po sebe zanechal dve deti a snúbenicu, ktorá sa rozhodla vziať si svojho nastávajúceho aj napriek tomu, že ležal v márnici. Usporiadala preto komorný obrad pre rodinu a blízkych, objednala kňaza, ktorý predtým Kevina vyprevadil do neba a dokonca zabezpečila zdobenú rakvu, v ktorej jej muž spočinul. Svadby sa zúčastnili obaja potomkovia a Kevinov otec. Ceremoniál zavŕšila výmena prstienkov.

 

obrazok

 

Máte svoju obľúbenú podušku, bez ktorej nezaspíte? 28-ročný Lee Jin-Gyu bral tú svoju úplne všade. Podľa jeho priateľov s ním chodila do mesta i do prírody, jazdila s ním na atrakciách v zábavnom parku a dokonca ho sprevádzala do reštaurácií, kde mala vyhradené vlastné miesto a "objednávala" si tiež jedlo. Nikoho preto príliš neprekvapilo, keď sa Lee po istej dobe rozhodol s vankúšom oženiť. Obliekol vankúš do svadobných šiat a nechal si usporiadať špeciálny obrad, pri ktorom si povedali svoje napoly neživé "áno".

 

obrazok

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies