Jedno prekvapenie vedľa druhého: Ráchel bude súčasťou galavečera bojových umení!

NETKY.SK • 27 November 2023, 18:00 • 2 min
Jedno prekvapenie vedľa druhého: Ráchel bude súčasťou galavečera bojových umení!

BRATISLAVA - Košická rodáčka Ráchel Karnížová je aktuálne jednou z najkontroverznejších postáv slovenského šoubiznisu. Bývalá misska a hviezda niekoľkých reality show neprestáva udivovať a tentokrát sa spojila s organizáciou Real Fight Aréna. Na galavečeri bojových umení RFA 14 prevedie divákov backstagom.

slovakia

left justify in out

Turnaj RFA 14 prinesie jednu z najlepších kariet roka a celý večer vyvrcholí titulovým zápasom o šampióna ťažkej váhy Možný vs. Papp. Do boja sa vrátia aj hviezdy domácej scény Václav Sivák, Jozef Wittner či Dominik Toporcer. Galavečer sa uskutoční 2. decembra, teda už túto sobotu v košickej Steel Aréne. Vstupenky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Miss, reality show a teraz bojové športy

Asi márne by sme hľadali kontroverznejšiu postavu slovenských reality shows, než je práve Ráchel. V Nákupných maniačkách spočiatku pôsobila nenápadne, no po tom, ako každej súperke takticky ohodnotila outfit číslom nula, vzbudila u divákov veľkú pozornosť. Neskôr upútala svojím profilom na platforme OnlyFans. Najväčšiu slávu však získala vďaka účasti v Love Islande.

Bývalá účastníčka súťaže Miss Universe sa však rozhodla pre úplne novú spoluprácu a spojila sa s organizáciou Real Fight Aréna. Tá usporadúva galavečery bojových umení, predovšetkým MMA a Real Fight, ktorého pravidlá sú veľmi podobné thajskému boxu v malých rukaviciach. Ráchelka bude 2. decembra prítomná v košickej Steel Aréne, kde prevedie divákov backstagom. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA, Foto: Ráchel Karnížová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies