Známy zápasník Muradov v problémoch. Zaplietol sa s mafiou?

NETKY.SK • 7 August 2022, 10:36 • 2 min
Známy zápasník Muradov v problémoch. Zaplietol sa s mafiou?

PRAHA - Uzbecký zápasník Makhmud Muradov, ktorý roky pôsobil v Česku a má dieťa so známou speváčkou Monikou Bagárovou, má zakázaný vstup do Českej republiky.

slovakia

left justify in out

Zápasníkovi bojových športov, ktorý má v Česku druhý domov, Makhmudovi Muradovovi, najprv zrušili naplánovaný zápas vo Francúzsku, potom sa dozvedel, že mu Česká republika zrušila dlhodobé vízum.

 

Podľa českého Ministerstva vnútra je to kvôli možnosti, že by mohol pri svojom pobyte na území ohroziť bezpečnosť štátu, závažným spôsobom narušiť verejný poriadok alebo ohroziť medzinárodné vzťahy Českej republiky." Muradov celý čas tvrdil, že nevie, z akého dôvodu vízum nedostal, jeho právnici vraj pracujú na tom, aby mohol späť do krajiny.

 

Prečítajte si aj: Haller podstúpi chemoterapiu, Dortmundu bude chýbať niekoľko mesiacov

 

img

 

Na webe Aktu.cz tiež vyšla reportáž, ktorá spája Muradova s ​​viac ako kontroverzným podnikateľom Vlastislavom Rímskym, ktorý je aktuálne vo väzbe. V článkoch zverejnených na webe je uvedený aj údajný odposluch Rímskeho, z ktorého vyplýva, že Muradov mal mať údajne pletky s albánskou mafiou.

 

„Je to nejaká, dajme tomu telocvičňa, ktorú vedie pán Muradov, ktorý žije s Bagárovou, a pod ním je množstvo zahraničných športovcov. Niektorí z nich, keď sa objaví nejaký problém, vybaví to, že keď sa má niekomu niečo stať, zavolá sa do krajín bývalej Juhoslávie a prídu ľudia, ktorí vykonajú prácu a zase odídu,“ znie zo záznamu.

 

Muradov sa ale vyjadril s tým, že pokiaľ vie, žiadne styky s mafiou nemá a žiadneho pána Rímskeho ani nepozná. Všetky obvinenia voči svojej osobe ostro odmieta. 

 

img

 

Zápasník taktiež dlhšie tvrdí, že mu nie sú známe žiadne dôvody, pre ktoré mu Česká republika zakázala vstup na svoje územie. České ministerstvo však pre denník Expres.cz uviedlo, že každý, komu je vstup zakázaný, je o dôvodoch informovaný písomnou formou. 

 

Makhmud Muradov bol roky partnerom známej speváčky Moniky Bagárovej. Majú spolu aj malú dcérku s nezvyčajným menom  Rumi. Minulé Vianoce oznámila Bagárová na sociálnej sieti Instagram rozchod. Podľa českých médií za ním mali stať opakované nevery zo strany Muradova. 

 

Pár sa dal na začiatku tohto roku opäť dokopy a všetko vyzeralo v poriadku. Pred mesiacom sa opäť rozišli. Českí novinári poukazujú v súvislosti s prevalením najnovších informácií na to, že dôvodom rozchodu môžu byť práve spomínané skutočnosti.

 

Mohlo by vás zaujímať aj: Neuveríte, akou premenou prešiel vo väzení bývalý paralympionik Oscar Pistorius!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies