Známy slovenský moderátor bojuje s koronavírusom! Takýto priebeh nepraje nikomu

NETKY.SK • 8 December 2020, 12:27 • 2 min
Známy slovenský moderátor bojuje s koronavírusom! Takýto priebeh nepraje nikomu

Už je tomu rok, čo svet postihuje vírus COVID-19. V marci sme mali prvý lockdown krajiny a odvtedy sme si neužili ani jedny sviatky.

slovakia

left justify in out

S koronavírusom sa naďalej bojuje a dennodenne prichádzajú správy o ďalších pozitívnych prípadoch. Tentoraz je medzi nimi aj moderátor hlavných správ známej slovenskej televízie Markíza.

 

img

 

Viktor Vincze patrí medzi najznámejších moderátorov vo svojom obore. Už niekoľko rokov sa spoločne so svojimi kolegami objavuje každým dňom vo večerných hlavných správach. Momentálna situácia sa však vyvinula inak. Viktor dostal koronavírus a na sociálnej sieti Instagram sa vyjadril, aký priebeh má choroba a čo zažíva.

 

Ešte v sobotu sa chcel zapojiť do vianočnej výzdoby, no to už bohužiaľ nestihol. Vírus ho doslova skolil a odvtedy je to len boj. Večer ho tlačilo na pľúcach, no vírus ukázal svoju silu nasledujúci deň v nedeľu.

 

 

".....V nedeľu teplota rovno vystrelila nad 40 stupňov. Paralen ju stlačí na 38, no o dve hodiny je zakaždým späť. V noci šialená zimnica. Aby som bol schopný zaspať, musel som si ľahnúť v čiapke...."

 

Viktor Vincze za svoj život ešte takýto ťažký priebeh choroby nezažil. Dokonca sa vyslovil, že "by to mala byť choroba starých, obéznych a s inými diagnózami." Na to len odvetil "dobre teda," keďže patrí medzi najmladších moderátorov hlavných správ na Slovensku a okrem toho s manželkou Adelou žijú zdravo.

 

img

 

Tá je mimochodom tiež pozitívna, dokonca ochcorela skôr, no ako sa Viktor vyjadril, "moja manželka má zatiaľ relatívne pohodový priebeh."  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies