Známy šéfkuchár Gordon Ramsay neuspel na súde v prípade záruky za nájom pubu

NETKY.SK • 20 Január 2015, 15:07 • 2 min
Známy šéfkuchár Gordon Ramsay neuspel na súde v prípade záruky za nájom pubu

LONDÝN - - Škótsky šéfkuchár a reštauratér Gordon Ramsay neuspel na súde vo veci zbavenia sa osobnej záruky pri nájme londýnskeho pubu York & Albany.

slovakia

left justify in out

Britský Najvyšší súd neuznal podnikateľovo tvrdenie, že podpis na nájomnej zmluve z roku 2007 je falzifikát. Podľa Ramsayho slov ho pomocou podpisovacieho stroja sfalšoval jeho svokor Christopher Hutcheson, ktorý sa v tom čase staral o Ramsayho podnikateľské aktivity.

 

Ako dnes uviedol súd, Hutcheson mal splnomocnenie konať v Ramsayho obchodných záležitostiach až do októbra 2010, keď ho Ramsay prepustil. Sudcovi sa tiež zdalo nepravdepodobné, že by Ramsay nevedel o používaní podpisovacieho stroja, ktorý bežne využívajú spisovatelia pri podpisovaní kníh a suvenírov. Na základe toho súd odmietol vyhovieť požiadavke Ramsayho, aby vydal vyhlásenie o tom, že osobná záruka za nájom nie je zákonne platná. Podľa zmluvy Ramsay ručí za nájom pubu vo výške 640-tisíc libier (v prepočte približne 835-tisíc eur) ročne počas 25 rokov. 

 

Gordon James Ramsay, Jr. sa narodil 8. novembra 1966. Jeho reštaurácie si dosiaľ vyslúžili celkovo 15 Michelinských hviezdičiek, pričom aktuálne ich má 14. Známy je najmä z televíznych relácií Pekelná kuchyňa (2004 - 2009), Áno, šéfe (2004 - 2014), Faktický odborník (2005 - 2010), Pekelné hotely Gordona Ramsayho (2012) alebo Gordon Behind Bars (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies