Zlodeji odniesli bankomat z belgickej nemocnice bagrom

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 18:54 • 2 min
Zlodeji odniesli bankomat z belgickej nemocnice bagrom

BRUSEL - Odcudzený bager využili dnes zlodeji v južnom Belgicku na to, aby sa vlámali do nemocnice a odniesli odtiaľ celý bankomat.

slovakia

left justify in out

Čin spáchali okolo 2.00 h rannej a podľa bezpečnostných kamier na to potrebovali iba šesť minút, napísala tlačová agentúra Belga.
     

V budove Nemocnice Andrého Vesala v mestečku Montigny-le-Tilleul, ktoré má niečo vyše 10.000 obyvateľov, sa v tom čase nachádzali zamestnanci aj pacienti.
     

Zlodeji boli najmenej štyria a s bagrom si rozrazili vstupné dvere do haly nemocnice, ktorá sa na noc zatvára. Potom s ním vytrhli zabudovaný bankomat a naložili ho na dodávku, s ktorou podľa Belgy ušli.

     

Snímky z haly nemocnice ukázali rozsiahle škody. Bager nechali zlodeji na mieste činu.
     

Nie je známe, koľko peňazí bolo v bankomate. Banka Belfius sa však vyjadrila, že zlodeji z nich nebudú mať nič, pretože sa musel spustiť mechanizmus proti krádeži, ktorý všetky bankovky v bankomate poznačil atramentom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies