Iba 17-ročný Strelec debudoval v tíme dvadsaťjednotky, tá zdolala v Turecku juniorku Fenerbahce Istanbul

NETKY.SK • 11 Január 2019, 15:33 • 2 min
Iba 17-ročný Strelec debudoval v tíme dvadsaťjednotky, tá zdolala v Turecku juniorku Fenerbahce Istanbul

BELEK - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov zdolali juniorský tím Fenerbahce Istanbul 1:0 v piatkovom medzištátnom prípravnom stretnutí v Beleku, ktoré absolvovali v rámci kempu v Turecku. Zverenci trénera Adriána Guľu boli počas celého stretnutia strelecky aktívnejší, ale súperovho brankára prekonali iba raz.

slovakia

left justify in out

Prvý raz pohrozili Slováci už v 4. min, keď Gamboš zakončoval nad bránku po prihrávke od Kolesára. O desať minút Bednár potiahol do šestnástky loptu, centrom hľadal Chobota, pred ním však zažehnal odkopom rodiace sa nebezpečenstvo jeden z hráčov súpera. V 28. min sa dostal do veľkej šance po rýchlej krídelnej akcii Boženík. Ku gólu však chýbali len centimetre, keď loptu z bránkovej čiary vyškriabal obranca Fenerbahce. V 37. min sa pustil do odvážneho a pekného prieniku Kozlovský, ktorého zastavili až pred šestnástkou faulom. 

 

V druhom polčase sa presadil kanonier MŠK Žilina Róbert Boženík. V 60. minúte sa na ihrisko dostal aj debutand v drese 21-ky iba sedemnásťročný David Strelec.  Druhý a zároveň posledný zápas na tureckej pôde čaká slovenskú "dvadsaťjednotku" v utorok 15. januára o 13.00 h SEČ proti reprezentantom Uzbekistanu do 23 rokov.


Medzištátne prípravné futbalové stretnutie - piatok:


Fenerbahce Istanbul juniori (Tur.) - Slovensko "21" 0:1 (0:0) - hralo sa v Beleku
Gól: 78. Boženík

 

SLOVENSKO 21: 

Valach (46. Slančík) – Špiriak (46. Vallo), Šulek (60. Petro), Oravec, Kozlovský (60. Mojžíš) – Gamboš (60. Baumgartner), Bednár (60. Varga), Kolesár (60. Pokorný) – Tomič (60. Strelec), Boženík (80. Fábry), Chobot. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies