Zlodej vykradol dôchodcov: Odniesol si viac ako 70-tisíc!

NETKY.SK • 13 August 2013, 16:27 • 2 min
Zlodej vykradol dôchodcov: Odniesol si viac ako 70-tisíc!

TRENČÍN - Polícia pátra po totožnosti zlodeja, ktorý ešte 17. júla vykradol rodinný dom na ulici Pod Brezinou v Trenčíne. Škody, ktoré spôsobil, vyčíslili na 70 tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatosemroční majitelia domu v čase krádeže v dome spali. Zlodej najskôr v kuchyni zobral 500 eur a potom sa dostal k bezpečnostnej schránke v pracovni. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, odtiaľ zmizlo 61 tisíc eur a hotovosť v rôznych menách v hodnote asi 2 000 eur. Okrem peňazí si zlodej zobral aj dámske hodinky za 4 000 eur, rôzne zlaté prstene, prívesky, zlaté manžetové gombíky, prsteň z bieleho zlata s tmavobordovým kameňom a 10 investičných zlatých platničiek. Páchateľ bol asi 170 - 180 cm vysoký, športovej postavy. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť aj anonymne na linke 158, na emailovej adrese tomas.zitnak@minv.sk, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies