Zlikvidoval tri autá jednou ranou

NETKY.SK • 10 Máj 2012, 08:08 • 2 min
Zlikvidoval tri autá jednou ranou

Zlikvidoval tri autá jednou ranou - Krimi Tri autá sa podarilo poškodiť 40-ročnému mužovi z Bohdanoviec nad Trnavou, keď jazdil opitý v uliciach Trnavy. V deň voľna 8.

slovakia

left justify in out

img

Tri autá sa podarilo poškodiť 40-ročnému mužovi z Bohdanoviec nad Trnavou, keď jazdil opitý v uliciach Trnavy. V deň voľna 8. mája v podvečer nestačil pre alkohol v krvi zvládnuť okružnú križovatku na Špačinskej ceste a narazil tam do odstaveného Citroenu Xantia. V dôsledku nárazu bol Citroen posunutý do ďalšieho zaparkovaného auta Seat Ibiza. Do tretice narazil Bohdanovčan do odstaveného Peugeotu 407. 
      "Privolaní policajti vodičovi namerali 1,81 promile alkoholu. V tom čase sa vo vozidle s ním nachádzala aj 18-ročná spolujazdkyňa. Počas dopravnej nehody neprišlo k zraneniu osôb, škoda na vozidlách vznikla 2000 eur. Obvinenému mužovi za prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok," uviedol dnes pre TASR krajský policajný hovorca v Trnave Michal Hanus.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies