Zlato pre slovenské družstvo žien v kata na akademických MS

NETKY.SK • 15 Júl 2012, 13:10 • 2 min
Zlato pre slovenské družstvo žien v kata na akademických MS

Zlato pre slovenské družstvo žien v kata na akademických MS - Ostatné športy Po striebornej a dvoch bronzových medailách sa slovenská výprava na 8. akademických majstrovstvách sveta v karate v Bratislave môže popýšiť aj zlatom.

slovakia

left justify in out

img

Po striebornej a dvoch bronzových medailách sa slovenská výprava na 8. akademických majstrovstvách sveta v karate v Bratislave môže popýšiť aj zlatom. V sobotu ho získalo favorizované družstvo žien v kata, ktoré v zložení Dušana Čierna, Erika Hrušecká a Katarína Liptáková zaslúžene triumfovalo. O ďalšie slovenské striebro sa zaslúžila Dagmara Kubinská v kumite do 61 kg, o bronzový zásah sa pričinila Jana Vojtikevičová v kumite do 55 kg. Slovensko je v počte získaných medailí po dvoch dňoch šampionátu na 5. mieste s bilanciou 1–2–3, vedie zatiaľ Turecko (3–2–3) pred Japonskom (2–2–2) a Španielskom (2–0–4).      

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies