Zlatan Ibrahimovič naznačil možnosť prestupu do švédskeho Malmö

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 19:00 • 2 min
Zlatan Ibrahimovič naznačil možnosť prestupu do švédskeho Malmö

PARÍŽ – Hviezdny Zlatan Ibrahimovič naznačil, že jeho bývalý klub Malmö by mohol byť jeho ďalším prekvapivým pôsobiskom.

slovakia

left justify in out

V posledných týždňoch sa objavili mnohé špekulácie a zaručené správy, že sa 34-ročný švédsky reprezentant sťahuje do Manchestru, kde podpísal s United jednoročnú zmluvu. Ibrahimovičov agent však minulý týždeň oznámil, že dohoda o prestupe na Old Trafford ešte ani zďaleka nie je hotová a v hre je aj tím, ktorý by bol veľkým prekvapením.

Pred priateľským zápasom Švédska proti Slovinsku Zlatan povedal fanúšikom, aby boli trpezlivý a bude tam hrať znovu. "Milujem Malmö a rád by som tam dnes hral. Ospravedlňujem sa za to, ale určite budem. Len na mňa počkajte," povedal Ibrahimovič.

 



Minulý týždeň počas tlačovej konferencie Zlatan dostal otázku ohľadne jeho prestupu do Manchestru United. Švéd sa len usmial a povedal, že sa uvidí, čo sa stane. Vyjadril však túžbu opäť spolupracovať s José Mourinhom, ktorý sa stal novým trénerom United.

Ibrahimovič začal svoju kariéru v Malmö, odkiaľ prestúpil do Ajaxu Amsterdam. V holandskom klube sa etabloval ako jeden z popredných európskych mladých talentov. Počas svojej kariéry obliekal dresy tímov ako Barcelona, Juventus, Inter Miláno či AC Miláno. Naposledy obliekal dres PSG, v ktorom strávil štyri mimoriadne úspešné roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies