Žilinský lídri sa moc neukázali, domov si vezú z Podbrezovej iba bod

NETKY.SK • 5 Marec 2017, 17:43 • 2 min
Žilinský lídri sa moc neukázali, domov si vezú z Podbrezovej iba bod

PODBREZOVÁ - Futbalisti lídra slovenskej Fortuna ligy MŠK Žilina hrali nerozhodne 2:2 na pôde ŽP Šport Podbrezová v nedeľňajšom stretnutí 22. kola. Na úvodný gól hosťujúceho Filipa Hlohovského po polhodine hry ihneď odpovedal Matúš Turňa.

slovakia

left justify in out

Bezprostredne po zmene strán poslal domácich do vedenia Opoku Bernadina, Žilinčania sa dočkali vyrovnania v 75. min, keď loptu do vlastnej siete usmernil Matej Kochan. Žilina je na prvej priečke tabuľky so 48 bodmi, Podbrezová figuruje na tretej pozícii (37 b.). Druhý v poradí, bratislavský ŠK Slovan, má 38 bodov a k dobru nedeľňajší domáci duel proti MFK Zemplín Michalovce (17.30). 

 

Marek Fabuľa, tréner Podbrezovej: "Som sklamaný, pretože ak doma dáme toľko gólov a aj tak nevyhráme s takýmto súperom v zápase, kedy sme k tomu mali bližšie, boli by sme veselší. K dobrému zápasu prispeli obe mužstvá kvalitou a húževnatosťou. Videli sme zaujímavé stretnutie, v ktorom sme dokázali hrať vyrovnanú partiu a tempo futbal. Som pyšný, že chlapci siahli na dno síl, no je na škodu veci, že sme nezostali trojbodový. Akceptujem však tento výsledok."

 

Adrián Guľa, tréner Žiliny: "Videli sme kvalitný zápas s vysokým nasadením a množstvom súbojov, k čomu predurčoval terén s spôsob hry súpera. Bolo dôležité, že sme otvorili zápas. Góly sme však inkasovali v najnevhodnejších momentoch. Na tejto pôde nám nikdy ruže nekvitli. Bod je pre nás málo, ale musíme ho akceptovať, pretože proti nám stál húževnatý súper. Videli sme zápas na slušnej úrovni."

 


Futbal - Fortuna liga 2016/2017 - 22. kolo - nedeľa:

ŽP Šport Podbrezová - MŠK Žilina 2:2 (1:1)


Góly: 31. M. Turňa, 47. Opoku Bernadina - 30. Hlohovský, 75. M. Kochan (vlastný), ŽK: 13. Krivák, 19. Lepieš, 24. M. Turňa, 90. Pejovič - 18. Škvarka, rozhodovali: Glova - Hancko, Hrčka, 2065 divákov

Zostavy:


Podbrezová: M. Kuciak - M. Turňa, Krivák, Kupčík, Viazanko - P. Vajda, Podio - Polievka (90.+ Migaľa), M. Kochan, Opoku Bernadina - Lepieš (80. Pejovič)


Žilina: Volešák - Mabouka, Kaša, Králik, Holúbek - Iván Santiago Díaz (69. S. Mráz) - Káčer, Škvarka (82. Cociuc) - L. Jánošík, Šejdajev, Hlohovský
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies