Žerdev do Prahy nepriletel, pred odletom sa opil a rušil hotelových hostí

NETKY.SK • 1 August 2013, 11:31 • 2 min
Žerdev do Prahy nepriletel, pred odletom sa opil a rušil hotelových hostí

PRAHA - Najčerstvejšia posila českého účastníka KHL HC Lev Praha Nikolaj Žerdev mal byť v týchto dňoch už s mužstvom trénera Václava Sýkoru na prípravnom kempe vo Fínsku. Útočník, ktorý podpísal s vedením ročnú zmluvu, však do Prahy nepriletel, údajne nemal v poriadku cestovné doklady.

slovakia

left justify in out

Navyše podľa hokej.cz, ktorý sa odvoláva na ruský Life News, vyvolal v jednom z hotelov neďaleko Moskvy poriadny škandál. Bývalý hokejista Atlantu Mytišči a Kazane podľa serveru lifenews.ru podpis zmluvy s HC Lev búrlivo oslávil. V hoteli Barvicha Luxury Village neďaleko Moskvy sa opil a na izbu si pozval dámsku spoločnosť, ktorá sa hlučne bavila až do rána. Na to sa sťažovali hoteloví hostia. Okrem toho rozbil aj svoj luxusný Bentley Continental GT, ktorý stojí stále vedľa hotela a nahnevaní susedia mu na ňom nechali niekoľko odkazov a urážky. "Môžem potvrdiť, že Žerdev nepriletel, pretože nemal v poriadku cestovné dokumenty. Doraziť mal v pondelok večer a k mužstvu sa tak pripojí až vo Fínsku, kde absolvuje tréningový kemp," cituje hokej.cz organizačného a PR riaditeľa klubu Jana Rachotu.

Žerdeva, ktorý v zámorí odohral v dresoch Columbusu, New Yorku Rangers a Philadelphie celkovo 421 zápasov (115+146) sprevádza už dosť dlho zlá povesť. Aj preto nikde dlho nevydržal. Počas uplynulej sezóny ho Mytišči vymenilo do Kazane, kde ale po sezóne skončil. Návrat do Mytišči sa nekonal, pretože tréner Svetlov to odmietol. Napriek svojím nesporným hokejovým kvalitám mu veľmi škodí práve jeho vášeň pre alkohol a dámsku spoločnosť. Aj preto sa ruskí novinári pýtali vedenia HC Lev pri podpise zmluvy, či nemajú obavy z jeho výstrelkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies