Zenit ponúkol za Hulka 45 miliónov eur! Chelsea sa drží svojej pôvodnej ponuky

NETKY.SK • 8 August 2012, 22:56 • 2 min
Zenit ponúkol za Hulka 45 miliónov eur! Chelsea sa drží svojej pôvodnej ponuky

Zenit ponúkol za Hulka 45 miliónov eur! Chelsea sa drží svojej pôvodnej ponuky - Futbal LONDÝN – Ruský tím Zenit Petrohrad sa snaží prebiť ponuku Chelsea a získať brazílskeho útočníka Hulka, keď Portu ponúkli 45 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Ruský tím Zenit Petrohrad  sa snaží prebiť  ponuku Chelsea a získať brazílskeho útočníka Hulka, keď Portu ponúkli 45 miliónov eur.

Hulk, ktorý dopomohol Brazílii do olympijského finále na Wembley, exceloval v minulej sezóne v Porte a jeho talent sa odráža v zmluve, ktorá obsahuje klauzulu o predčasnom uvoľnení za 100 miliónov eur. Klub však už skôr vyhlásil, že je prístupný rokovaniam.

Chelsea má už dlhšie záujem o brazílske eso, avšak klub je ochotný zaplatiť maximálne 30 miliónov libier, čo sa teraz snaží využiť Zenit. Ruský tím je okrem tučnej sumy pripravený ponúknuť aj Bruna Alvesa ako súčasť dohody, čo môže definitívne presvedčiť Porto.

Tréner Tottenhamu,  André Villas-Boas, sa koncom minulého mesiaca stretol s Hulkom v hoteli v St. Albans, kde je brazílsky národný tím ubytovaný, ale vyhlásil, že sa bol s útočníkom len pozhovárať.

Hulkov agent Teodor Fonseca už naznačil, že všetko je otvorené aj keď Hulk by najradšej prestúpil do anglickej Premier League.
Povedal: "Niekedy chceme, aby hráč pokračoval, ale podmienky to neumožňujú. Kto by nechcel hrať v Premier League za Chelsea alebo niektorý z ďalších veľkých klubov? Niekedy sa však kluby musia vzdať práva alebo hráča, aby udržali celkovú štruktúru klubu. Ľudia prichádzajú a odchádzajú, ale kluby pokračujú ďalej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies