Žena v Kalifornii má nedopatrením vodičský preukaz s rúškom

NETKY.SK • 25 Február 2021, 12:46 • 2 min
Žena v Kalifornii má nedopatrením vodičský preukaz s rúškom

KALIFORNIA - Lesley si zabudla počas fotenia sňať z tváre rúško. Teraz má neplatný vodičský preukaz s fotkou, kde má prekrytú tvár.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Rúška sa stali našou každodennou súčasťouLesley Pilgrim z Laguna Hills v Kalifornii si zabudla dať dole rúško počas fotenia na vodičský preukaz. Fotograf si to uvedomil a urobil jej ešte jednu fotografiu bez rúška.

 

Počas výroby sa však niečo pokazilo, pretože nakoniec bola na vodičskom preukaze aj tak fotka s prekrytou tvárou. „Myslela som si, že to je vtip, ale to je môj život,“ skonštatovala Lesley.

 

img

 

Podľa jej slov na to len „čumela“ a po chvíli si ako študentka práva uvedomila, že to nie je legálne a vodičský preukaz je tak neplatný. „Ak by som to dala polícii, mysleli by si, že je falošný a dostala by som sa do problémov. Začala som premýšľať o všetkých dôsledkoch. Znepokojená som to poslala som priateľom a všetci sa mi len smiali,“ spomína na celú situáciu pre ledbible.com.

 

img

 

„Som rada, že si všetci myslíte, že je to vtipné, ale mne sa chce plakať, pretože sa teraz musím vrátiť na úrad a postaviť sa do radu,“ opisuje Lesley. Na úrade jej budú musieť zadarmo urobiť nový vodičský preukaz.

 

Svoj unikátny kus si chce nechať na pamiatku. Kým dostane nový, používala preukaz s rúškom. „Keď som to prvýkrát dala čašníkovi, nepovedal nič. Ale potom mu môj priateľ povedal:„ Pozri sa znova, pozri sa na ten obrázok“ a povedal, že si to všimol, ale nechcel ma uviezť do rozpakov, tak nič nepovedal,“ povedala Lesley.

 

Druhýkrat vraj potom čašník dodal: „Och, rúško na tvári, to je život v Kalifornii!“

 

Ďalší kuriózny prípad: Chceli sa vyhnúť poplatku za batožinu, tak zjedli 30 kg pomarančov behom 30 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona