Žena si išla zapáliť na balkón cigaretu, odfúkol ju silný vietor

NETKY.SK • 26 December 2017, 16:10 • 2 min
Žena si išla zapáliť na balkón cigaretu, odfúkol ju silný vietor

MOSKVA - Na ruskom ostrove Sachalin v Tichom oceáne sa stala kuriózna nehoda. Veľmi silný vietor tam odfúkol 65-ročnú ženu, ktorá si vyšla na balkón zapáliť cigaretu. Informovala o tom v utorok agentúra AP s odvolaním sa na tamojšie médiá.

slovakia

left justify in out

Nemenovaná žena mala podľa záchranárov šťastie, pretože z balkóna na štvrtom poschodí dopadla po odfúknutí silným vetrom na veľkú hromadu snehu.

 

Podľa miestneho spravodajského webu si žena pri páde zlomila ruku a tri rebrá. "Dôchodkyňa mala šťastie, dopadla do hromady mäkkého snehu," informovala agentúra RIA Novosti. Žena sa údajne po tomto zážitku rozhodla prestať fajčiť.

 

Sanitka sa k domu pre veľké snehové záveje nemohla dostať, ženu tak do nemocnice previezli v naberáku stavebného vozidla, doplnila agentúra DPA.

 

Ostrov Sachalin nachádzajúci sa v Sachalinskej oblasti ruského Ďalekého východu zasiahla od pondelka séria snehových fujavíc. V tom čase, keď ženu odfúklo, dosahoval vietor v tejto oblasti v nárazoch až 150 kilometrov za hodinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies