Žena sa priznala k vražde svojich šiestich novorodencov: Zaškrtila ich a dala do krabice!

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 06:57 • 2 min
Žena sa priznala k vražde svojich šiestich novorodencov: Zaškrtila ich a dala do krabice!

PROVO - Američanka obvinená zo zabitia svojich šiestich batoliat, ktoré porodila v priebehu desiatich rokov, sa pred vyšetrovateľmi priznala, že deti buď zaškrtila alebo zadusila, pričom ich následne vložila do škatúľ v garáži. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Megan Huntsmanová uviedla, že v rokoch 1996-2006 vo svojom dome porodila najmenej sedem detí, pričom všetky okrem jedného prišli na svet živé. Bezprostredne nato každé z nich zavraždila a ich telá zavinula do osušky, zabalila do plastikovej tašky a vložila do škatúľ. 
      

Úrady udelili Huntsmanovej možnosť podmienečného prepustenia na kauciu vo výške šiestich miliónov dolárov, čo činí jeden milión za každé zavraždené dieťa. Vyšetrovatelia sa teraz snažia zistiť, či sedem mŕtvych detí malo rovnakého otca alebo ich Huntsmanová splodila s rozličnými mužmi, uzatvára AP.
      

Políciu privolal v sobotu po náleze jedného mŕtveho dieťaťa ženin manžel, ktorý s ňou však nežije. Polícia po príchode objavila ďalších šesť mŕtvych novorodencov.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies