Žena prišla o prácu z kuriózneho dôvodu: Vraj kolegovi zjedla čokoládu

NETKY.SK • 31 Júl 2017, 11:15 • 2 min
Žena prišla o prácu z kuriózneho dôvodu: Vraj kolegovi zjedla čokoládu

64-ročná Nemka dostala výpoveď zo zamestnania, pretože ju obvinili zo zjedenia čokolády, ktorá patrila kolegovi.

slovakia

left justify in out

Julianne L. pracovala v nemeckom Heidelbergu ako opatrovateľka postihnutých detí viac ako tridsať rokov. Vo februári však dostala nečakanú výpoveď. Ako dôvod zamestnávateľ uviedol niečo, čo viacerých poriadne zaskočilo. Údajne svojmu kolegovi zjedla čokoládu v hodnote približne 2,50 eura. Obvinili ju tiež z toho, že firemnú práčku využívala na osobné účely.

 

Následne sa však na tieto prehrešky nabalili i ďalšie. Julianne vraj kradla z kancelárie najrôznejšie veci a dokonca aj batoh svojho kolegu, ktorý mala následne darovať jednému z klientov domova.

 

Nemka takúto výpoveď dostala krátko pred tým, než mala ísť do dôchodku. Obvinenia považovala za absurdné a ako uviedla, má čisté svedomie a neurobila nič zlé. Preto sa rozhodla celý prípad postúpiť súdu.

 

Súd rozhodol, že o predmetných obvineniach neexistujú žiadne dôkazy. Uznal len priestupok týkajúci sa zjedenej čokolády. Na základe toho sa zamestnávateľ rozhodol Julianne prijať späť do pracovného pomeru, avšak udelil jej pokarhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies