Žena odrezala mužovi penis kuchynským nožom!

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 09:09 • 2 min
Žena odrezala mužovi penis kuchynským nožom!

PHOENIX - Ženu z južnej Kalifornie, ktorá odrezala svojmu manželovi penis, odsúdili na doživotie s možnosťou podmienečného prepustenia po siedmich rokoch.

slovakia

left justify in out

Päťdesiaťročná Catherine Kieu ázijského pôvodu bola so svojím manželom v rozvodovom konaní, dvojica však stále zdieľala spoločnú domácnosť. V júli roku 2011 Kieu na svojho druha zaútočila. Najprv ho omámila narkotikami, následne ho priviazala k posteli a odrezala mu mužskú pýchu kuchynským nožom. Penis vyhodila do drtiča kuchynského odpadu. 
Ženin advokát argumentoval na súde, že Kieu bola ako dieťa sexuálne zneužívaná a dodnes trpí post-traumatickým syndrómom. Obeť, ktorú agentúra Reuters identifikovala iba pod menom "Glen", neskrývala z rozsudku sklamanie. "Dúfal som v tvrdší trest, ale vzhľadom na zákonné obmedzenia sa viac urobiť nedá," povedal muž. Lekári mu síce zachránili život, avšak penis mu už prišiť späť nemohli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies