Žena mala snúbencovi zariadiť rozlúčku so slobodou, namiesto toho však zmizla aj s peniazmi

NETKY.SK • 11 September 2017, 11:56 • 2 min
Žena mala snúbencovi zariadiť rozlúčku so slobodou, namiesto toho však zmizla aj s peniazmi

Angličan sa dočkal nepríjemného prekvapenia, keď zistil, že prišiel nie len o rozlúčku so slobodou, ale aj samotnú nevestu.

slovakia

left justify in out

Chris Mahone mal svoj dlhodobý vzťah so snúbenicou Rachel Doranovou spečatiť manželstvom. Prípravy na svadbu vrcholili a ženích so svojimi najbližšími priateľmi si chceli poslednýkrát za slobodna vyhodiť z kopýtka. Rozlúčku so slobodou plánovali stráviť na španielskom ostrove Ibiza. Rachel sa podujala, že svojej láske tento zážitok sama sprostredkuje. Vzala si na starosť vybavenie celej akcie vrátane leteniek a ubytovania. Pánska jazda však nakoniec dopadla úplne inak ako mala.

 

Rachel vyzbierala od každého z celkovo 19 záujemcov o predsvadobné dobrodružstvo po 440 libier. Do jej rúk bolo teda zverených až 13-tisíc libier. Tie mali slúžiť na zaplatenie ubytovania a leteniek. Peniaze však nepoužila tam kde mala, namiesto toho vystavila falošné cestovné doklady a rozdala ich všetkým Chrisovým priateľom.

 

Nikomu by ani nenapadlo, že sa dovolenky nedočkajú, dokonca ani samotný Chris nič netušil. Hovoril si, že má skvelú snúbenicu, keď sa ochotne podujala na organizáciu jeho rozlúčky so slobodou. Keď však skupina dorazila na letisko zaskočila ich informácia, že letenky sú neplatné. Chceli si teda overiť svoju rezerváciu v hoteli na Ibize, no ani tá neexistovala. Rachel už medzi tým nereagovala na žiadne telefonáty. Vtedy pochopili, že boli oklamaní.

 

Incident otriasol celou rodinou aj priateľmi. Zdrvený bol, samozrejme, aj ženích. Ospravedlňoval sa všetkým svojim priateľom, ktorí takto prišli o ťažko ušetrené peniaze. Kritikou nešetril dokonca ani brat samotnej „nevesty na úteku“.

 

Chris si počin svojej snúbenice nevie vysvetliť. Nič nenasvedčovalo tomu, že by niečo podobné plánovala. Po celý čas sa správala úplne prirodzene. Existuje však podozrenie, že malo ísť o reakciu na niekdajšiu neveru ženícha, ktorú sa mu Rachel rozhodla s odstupom času náležite odplatiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies