Železnice SR si chcú poistiť majetok takmer za sedem miliónov eur

NETKY.SK • 16 Február 2017, 13:44 • 2 min
Železnice SR si chcú poistiť majetok takmer za sedem miliónov eur

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) si chcú poistiť svoj majetok na tri roky za predpokladanú cenu 6,9 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

slovakia

left justify in out

Ide o poistenie pre riziká živelnej udalosti, vandalizmu, odcudzenia, ako aj strojov, strojných zariadení a elektroniky. Ako vyplýva z vyhlásenej verejnej súťaže, súčasťou zákazky je aj poistenie pre prípad poškodenia alebo zničenia skla a poistenie zodpovednosti za škodu voči tretím osobám (všeobecná prevádzková zodpovednosť).

Lehota na predkladanie ponúk je 17. marca. Uchádzači majú predložiť zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania pre uvedené druhy poistenia v celkovom objeme minimálne 2,3 mil. eur. Aspoň jedna zmluva, resp. referencia musí mať hodnotu ročného poistného najmenej 1 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Železnice Slovenskej republiky vznikli 1. januára 1993 a v Obchodnom registri SR sú zapísané od 31. decembra 1993 ako nástupca štátneho podniku. Na základe transformácie a reštrukturalizácie sa od 1. januára 2002 od ŽSR oddelila osobná a nákladná doprava. Podnik má základné imanie 800,17 mil. eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies