Železnice opravia trať v Sládkovičove, Starej Turej a Podhájskej

NETKY.SK • 19 Október 2015, 15:28 • 2 min
Železnice opravia trať v Sládkovičove, Starej Turej a Podhájskej

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú opravovať trať v úseku Vaďovce – Stará Turá (okr. Nové Mesto nad Váhom) vrátane výmeny koľajníc.

slovakia

left justify in out

V dňoch od 19. do 23. októbra bude preto na uvedenom úseku výluka spojená s obmedzeniami v doprave. Ako informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková, železnice pre cestujúcich zabezpečia náhradnú autobusovú dopravu. Ďalšie opravy uskutočnia v dňoch 20. - 23. októbra na železničnej trati Beša (okr. Levice) - Podhájska (okr. Nové Zámky). Aj v tomto prípade bude zabezpečená náhradná autobusová doprava.

 

Slovenské železnice vykonajú opravy trate aj v úseku Galanta – Sládkovičovo a na priecestí na železničnej stanici Sládkovičovo. Práce potrvajú od utorka do 24. októbra. Vzhľadom na opravy bude na spomínanom priecestí úplne vylúčená automobilová doprava a rýchlosť vlakov obmedzená na 30 kilometrov za hodinu. Železnice neočakávajú meškania vlakov, keďže prevádzka na opravovanom úseku trate bude zabezpečovaná vždy po jednej koľaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies