Zdravý Robben späť v holandskej nominácii, chýba Kuyt

NETKY.SK • 3 Október 2014, 16:52 • 2 min
Zdravý Robben späť v holandskej nominácii, chýba Kuyt

HAAG - Arjen Robben sa po zranení vrátil do kádra holandskej futbalovej reprezentácie na kvalifikačné zápasy proti Kazachstanu a Islandu.

slovakia

left justify in out

Krídelník Bayernu Mníchov patril k oporám tímu, ktorý na nedávnych majstrovstvách sveta v Brazílii získal bronzové medaily. Pod novým trénerom Guusom Hiddinkom však ešte nehral, keďže laboroval so zranením.

 

Po zdravotných problémoch sa vrátil do kádra aj kanonier Schalke 04 Klaas Jan Huntelaar. Chýba však veterán Dirk Kuyt, ktorý sa v piatok rozlúčil s národným tímom.

 

Holanďania prehrali v príprave s Talianskom a následne aj vo svojom otváracom zápase v A-skupine s Českom.

 

Duel s Kazachstanom je na programe 10. októbra v Amsterdame, "oranjes" sa o tri dni neskôr stretnú s Islandom v Reykjaviku.


Nominácia Holandska:
Brankári:
Jasper Cillessen (Ajax Amsterdam), Tim Krul (Newcastle United), Jeroen Zoet (PSV Eindhoven)
Obrancovia: Jeffrey Bruma (PSV Eindhoven), Stefan de Vrij (Lazio), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (FC Porto), Erik Pieters (Stoke City), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Virgil van Dijk (Celtic), Joel Veltman (Ajax Amsterdam)
stredopoliari: Ibrahim Afellay (Olympiakos Pireus), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord Rotterdam), Nigel de Jong (AC Miláno), Leroy Fer (Queens Park Rangers), Davy Klaassen (Ajax Amsterdam), Wesley Sneijder (Galatasaray Istanbul), Georginio Wijnaldum (PSV Eindhoven)
útočníci: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Jeremain Lens (Dynamo Kyjev), Luciano Narsingh (PSV Eindhoven), Quincy Promes (Spartak Moskva), Arjen Robben (Bayern Mníchov), Robin van Persie (Manchester United)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies