Zdenka Predná predčasne porodila malého Oskara

NETKY.SK • 25 Február 2015, 18:06 • 2 min
Zdenka Predná predčasne porodila malého Oskara

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Zdenka Predná a hudobník Oskar Rózsa majú prvé spoločné dieťa. Tridsaťročná interpretka priviedla na svet v pôrodnici vo Zvolene chlapca, ktorému dali meno po otcovi.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Banskej Štiavnice potvrdila radostnú novinku dnes prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu z nemocnice. "Prišlo to síce trošku skôr, ale o to viac radosti. Najlepšia "párty" práve začína," uviedla speváčka, ktorá tiež poďakovala lekárom a personálu pôrodnice. "Za najväčšiu podporu, lásku a starostlivosť ďakujem mojej láske Oskarovi, rodine a priateľom. Vitaj bejbinko Oskarko," dodala.

 

 

 

 

Zdenka Predná sa dostala do povedomia verejnosti účasťou v prvom ročníku speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, kde skončila na štvrtom mieste. Dosiaľ vydala štyri albumy - Sunny Day (2005), Zdenka Predná (2007), Srdce z bubliny (2009) a Amulet (2013). So 40-ročným Rózsom vytvorila v roku 2013 projekt Dole dole. Pár tvoria od marca minulého roka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies