Záujemcovia o prácu v Jaguar Land Rover sa môžu registrovať na internete

NETKY.SK • 11 December 2015, 12:42 • 2 min
Záujemcovia o prácu v Jaguar Land Rover sa môžu registrovať na internete

BRATISLAVA - Ľudia, ktorí chcú pracovať v novej automobilke Jaguar Land Rover, sa môžu o prácu uchádzať prostredníctvom dotazníka na internete. Pre záujemcov ho pripravilo Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR.

slovakia

left justify in out

"Registračný dotazník je umiestnený na stránke Internetového sprievodcu trhom práce a bol zverejnený zároveň s novou vizualizáciou tohto multifunkčného systému ÚPSVR SR," uviedla v správe pre médiá Jana Lukáčová z kancelárie generálneho riaditeľa ústredia práce. Záujemcovia o prácu v novom závode sa tak môžu registrovať prostredníctvom internetu priamo u investora.

 

Ústredie práce pripravovalo registračný dotazník niekoľko mesiacov, a to v úzkej spolupráci s investorom a na základe jeho špecifických požiadaviek. V dotazníku budú záujemcovia vypĺňať napríklad údaje o ich špecializácii, kvalifikácii, taktiež budú musieť uviesť informácie o ich aktuálnom alebo poslednom zamestnaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies