Neymar prezradil, že pred MS 2018 si okrem chodidla zranil aj členok

NETKY.SK • 2 Marec 2019, 09:16 • 2 min
Neymar prezradil, že pred MS 2018 si okrem chodidla zranil aj členok

SAO PAULO - Brazílsky futbalista Neymar prezradil, že pred MS 2018 v Rusku sa okrem zlomeniny metatarzálnej kostičky v chodidle boril aj so zranením členka, ktoré až doposiaľ držal v tajnosti. Dvadsaťsedemročný útočník parížskeho St. Germain to povedal v rozhovore pre televíznu stanicu TV Globo.

slovakia

left justify in out

"Okrem zranenia chodidla som si roztrhol aj väzy v členku. O to náročnejšia a dlhšia bola moja liečba pred majstrovstvami sveta. Zranenie členka je vždy mimoriadne nepríjemné a trvá nejaký čas, kým ste po ňom stopercentne fit," uviedol Neymar, ktorý je momentálne opäť na maródke.

 

obrazok

 

Zranenie, ktoré utrpel 23. januára, ho stále nepustilo na súťažné trávniky. Vrátiť by sa mohol v priebehu apríla a teoreticky by tak mohol stihnúť prípadné štvrťfinále Ligy majstrov, do ktorého má PSG našliapnuté po víťazstve 2:0 na ihrisku Manchestru United v prvom osemfinálovom súboji. Odveta je na programe v stredu 6. marca v Parku princov. "Plakal som dva dni," povedal Neymar o najnovších zdravotných problémoch v rozhovore, ktorý TV Globo odvysiela celý v nedeľu.

 

Neymar da Silva Santos Júnior, skrátene Neymar je brazílsky futbalista. Hral ako útočník v brazílskom ligovom klube Santos FC a v katalánskom klube FC Barcelona. A v súčasnosti je vo francúzskom klube Paris Saint-Germain FC. Je taktiež súčasťou brazílskeho národného tímu. Neymar je považovaný za jedného z najtalentovanejších futbalistov nielen v Brazílii, ale aj vo svete.[1] Vyniká rýchlosťou a svojou futbalovou technikou. Kvôli jeho štýlu hry je prirovnávaný k hráčom svetového formátu, ako sú Lionel Messi, Maradona alebo Pelé, ktorý ho dokonca označil za najlepšieho hráča na svete.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona