Záložník Ryan Mason je rád, že žije, ďakuje za podporu

NETKY.SK • 1 Február 2017, 15:15 • 2 min
Záložník Ryan Mason je rád, že žije, ďakuje za podporu

HULL - Ryan Mason z anglického futbalového klubu Hull City po vážnom zranení hlavy zo zápasu s FC Chelsea hovorí o šťastí, že je nažive. V nemocnici strávil vyše týždňa, zlomenina lebečnej kosti si vyžadovala operačný zákrok.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný záložník utrpel zranenie 22. januára na Stamford Bridge, keď sa v súboji o loptu hlavou zrazil s protihráčom Garym Cahillom. Z nemocnice ho prepustili v pondelok.


"Bolo to celé dosť emotívne. Mám šťastie, že žijem. Som rád, že môžem byť doma, oddychovať a zotavovať sa," prezradil Mason.


Bývalý mládežnícky reprezentant Anglicka Mason je odchovancom Tottenhamu, v Premier League debutoval v roku 2014. Za "Spurs" v 70 zápasoch strelil štyri góly. V auguste 2016 sa dohodol s Hullom, ktorý ho kúpil za 10 miliónov libier. Na konte má jeden štart za A-mužstvo Anglicka, pripísal si ho v roku 2015 v prípravnom súboji proti Taliansku.


"Ohromilo ma to obrovské množstvo správ, v ktorých mi vyjadrili podporu hráči, kluby, fanúšikovia, ako aj široká verejnosť. Každá jedna mi dodala veľké množstvo síl. Ani si neviete predstaviť, čo pre mňa znamenali," uviedol Mason a osobitne sa poďakoval personálu londýnskej Nemocnice sv. Márie. "Teraz sa už každý jeden deň sústredím na čo najskorší návrat," dodal.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies