Španiel na Slovensko vo svojom žalúdku prepašoval hašiš za tisíce eur

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 12:55 • 2 min
Španiel na Slovensko vo svojom žalúdku prepašoval hašiš za tisíce eur

BRATISLAVA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Považskobystrickí policajti zadržali 41-ročného španielskeho občana, ktorý k nám prepašoval hašiš v žalúdku.

slovakia

left justify in out

Desiatky kapsúl mal vraj pre vlastnú potrebu. Podľa expertízy by sa z celkového množstva dalo pripraviť cca 4 300 dávok. Hodnota zadržaných drog presiahla 4 500 eur. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, David do Považskej Bystrice pricestoval koncom mája z Prahy a ubytoval sa v hoteli. Na základe operatívnych informácií si ho preverili policajti.

 

Dobrovoľne im vydal jednu kapsulu a pri domovej prehliadke policajti zaistili ďalších 45 kapsúl. Drogy priviezol zo Španielska a nechcel ich vraj predávať. Vyšetrovateľ ho obvinil zo závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

 

Stíhaný bude vo väzbe. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami 10 až 15 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies