Zack Snyder obhajuje trailer filmu o Batmanovi a Supermanovi

NETKY.SK • 10 Január 2016, 10:02 • 2 min
Zack Snyder obhajuje trailer filmu o Batmanovi a Supermanovi

USA - Americký režisér Zack Snyder ubezpečil fanúšikov a fanúšičky, že očakávaná snímka Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti prinesie viac, ako zobrazuje trailer.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný filmár tak urobil po tom, čo viacero divákov kritizovalo najnovší trailer filmu tvrdiac, že prezrádza príliš veľa. “Je fajn, že fanúšikovia si myslia, že je v ňom toho priveľa a ja oceňujem ľudí, že nechcú vedieť viac, no vo filme je mnoho vecí, o ktorých ešte nevedia,” povedal rodák z mesta Green Bay vo Wisconsine pre portál MTV News.


Ako tiež filmár prezradil, Lex Luthor, ktorého v snímke stvárňuje Jesse Eisenberg, sa vo filme objaví omnoho viac a v inom svetle. “V traileri sa predstavil veľmi špecifickým spôsobom. Vo filme je miliónkrát viac sofistikovanejší. Ale to je tá zábavná stránka veci. Idete do kina, aby ste videli kontext a pochopili hĺbku,” uviedol režisér.


Snímka Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti sa má do slovenských kín dostať 24. marca. Úlohu Supermana si v nej zopakoval Henry Cavill, ktorý sa v tejto úlohe po prvý raz predstavil v titule Muž z ocele (2013). Batmana hrá Ben Affleck. Okrem toho sa vo filme objavia Gal Gadot ako Wonder Woman a spomínaný Jesse Eisenberg. Obsadenie filmu dopĺňajú Jason Momoa (Aquaman), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred) alebo Laurence Fishburne (Perry White).


Zachary Edward „Zack“ Snyder je známy predovšetkým vďaka práci na akčných a vedecko-fantastických filmoch. Režíroval snímky ako Úsvit mŕtvych (2004), 300 (2006), Strážcovia (2009), Ga'Hoole: Legenda o strážcoch (2010), Sucker Punch (2011) či spomínaného Muža z ocele.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies