Začali nakrúcať tretí film o Thorovi

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 08:50 • 2 min
Začali nakrúcať tretí film o Thorovi

LOS ANGELES - V Austrálii sa v pondelok začalo nakrúcanie akčného filmu Thor: Ragnarök. V novinke z produkcie spoločnosti Marvel Studios sa v titulnej úlohe opäť predstaví Chris Hemsworth.

slovakia

left justify in out

Réžiu má na starosti Novozélanďan Taika Waititi. O začiatku nakrúcania informoval jeden z prezidentov spoločnosti Marvel Studios Louis D'Esposito, ktorý režisérovi a jeho tímu zaželal veľa šťastia. K prvému filmovaciemu dňu tvorcom zagratuloval aj Peyton Reed, režisér filmu Ant Man (2015).

 

V očakávanej snímke si okrem Hemswortha svoje úlohy z predošlých filmov zopakujú Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin) a Idris Elba (Heimdall). Herecké obsadenie dopĺňa Jeff Goldblum, ktorý stvárni Grandmastera, vyššie kozmické stvorenie, ktoré sa zahráva s menej významnými tvormi, medzi ktorými sú napríklad aj ľudia. K nemu sa pridali novozélandský herec Karl Urban, ktorý sa predstaví ako asgardský bojovník Skurge a Američanka Tessa Thompson, ktorú diváci a diváčky uvidia v úlohe Valkýry. Austrálska herečka Cate Blanchett stvárni hlavnú zápornú postavu, ktorá sa volá Hela. Vo filme si zahrá aj Mark Ruffalo, pričom sa predstaví v úlohe vedca Brucea Bennera a jeho alter ega obra Hulka.

 

Prvý film o Thorovi sa dostal do kín v roku 2011. O dva roky neskôr nasledovalo pokračovanie s podtitulom Temný svet. Tretí film má americkú premiéru naplánovanú na 3. novembra 2017. Autorom scenára je Stephany Folsom, ktorá prerobila pôvodnú verziu Christophera Yosta a Craiga Kylea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies