Za Wycombe v zápase chytal 46-ročný tréner, neinkasoval ani jeden gól

NETKY.SK • 1 Február 2016, 14:32 • 2 min
Za Wycombe v zápase chytal 46-ročný tréner, neinkasoval ani jeden gól

PLYMOUTH - Kurióznu situáciu priniesol sobotňajší duel 29. kola štvrtej najvyššej anglickej futbalovej súťaže League Two medzi mužstvami Plymouth Argyle a Wycombe Wanderers. Už v 15. min musel pre zranenie odstúpiť z hry hosťujúci brankár Alex Lynch.

slovakia

left justify in out

Na jeho miesto sa medzi tri žrde postavil náhradník Barry Richardson. Ten sa v súťažnom stretnutí predstavil po viac ako ôsmich rokoch. Richardson je totiž trénerom brankárov wycombského tímu, pričom má už 46 rokov (nar. 5. augusta 1969). Do soboty si posledný štart pripísal ešte v sezóne 2007/2008 v drese Doncastru.


"Moja kariéra sa dávno skončila. Dôvod, prečo som na lavičke, je prostý. Klub si finančne nemôže dovoliť náhradného brankára a rezervu ani mládežnícku akadémiu nemáme," vyhlásil pre BBC Sport Richardson. Od minulej sezóny vykonáva v tíme "pútnikov" nielen prácu v realizačnom tíme, ale je aj kedykoľvek pripravený v prípade potreby zaskočiť za hlavného brankára.

 

"Nečakal som, že si ešte niekedy súťažne zachytám," skonštatoval Richardson, ktorý si napokon udržal čisté konto a prispel k triumfu svojho zamestnávateľa (1:0).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies