Z pekla šťastie Anthonyho Hopkinsa: Požiar sa jeho vile v Kalifornii zázračne vyhol!

NETKY.SK • 21 November 2018, 23:59 • 2 min
Z pekla šťastie Anthonyho Hopkinsa: Požiar sa jeho vile v Kalifornii zázračne vyhol!

Kým hollywoodska hviezda mala neuveriteľné šťastie, keď oheň minul jeho usadlosť a krásnu veľkú vilu, jeho sused o takomto šťastí hovoriť rozhodne nemôže. Jeho dom, len pár metrov vedľa, ľahol doslova a do písmena popolom.

slovakia

left justify in out

Pôvodom britský herec, sir Anthony Hopkins (80) mal skutočne úplne neuveriteľné šťastie v nešťastí. Nemilosrdné plamene, ktoré zatiaľ ešte stále sužujú Kaliforniu, sa najskôr iba nejakým zázrakom tesne vyhli jeho pozemkom v Malibu na pobreží. 

 

Dokonca minuli aj predzáhradku, na ktorej ležérne položené lehátka teraz vyzerajú vskutku bizarne. Tunajšia parcela s výhľadom na oceán údajne charizmatického "kanibala Haniball" prišla na zhruba 3,8 milióna libier. Pri Hopkinsovi - a hlavne pri jeho majetku - tak stáli zrejme všetci svätí.

 

img

Neuveriteľný pohľad na neporušený pozemok Anthonyho Hopkinsa. Zdroj: Facebook 

 

Čo je ešte markantnejšie v porovnaní s peklom, ktoré nastalo iba o pár metrov vedľa. Zatiaľ sa síce ešte nevie, komu tunajší pozemok s honosným sídlom patril, ale rozhodne to nebol nikto bezvýznamný. V tejto oblasti vlastnia nehnuteľnosti iba samí boháči a celebrity.

 

Oheň spálil na uhoľ napríklad dom krásnej herečky Kim Basinger (64), mladej speváčky Miley Cyrus (25) a jej snúbenca Liama ​​Hemswortha (28), kanadského speváka Neila Younga (73) a jeho krajana Roberta Thickeho (41), alebo škótskeho herca Gerarda Butlera (49).

 

Všetci boli radi, že včas unikli smrtiacemu požiaru, ktorý zahubil už vyše sedemdesiat ľudí. A to je ich stále niekoľko stoviek nezvestných.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies