Z kráľovnej večierkov matkou na plný úväzok: Paris Hilton nechala svoju divokú minulosť za sebou

NETKY.SK • 2 November 2023, 09:30 • 2 min
Z kráľovnej večierkov matkou na plný úväzok: Paris Hilton nechala svoju divokú minulosť za sebou

Spore odetá bývala ozdobou všetkých večierkov a nenechala si ujsť jedinú príležitosť, kedy by sa mohla ukazovať po boku slávnych a bohatých mužov.

slovakia

left justify in out

Teraz už je z nej ale úplne niekto iný. Paris Hilton sa stala vzornou matkou a manželkou. Nedávno na svojom Instagrame zverejnila príspevok, v ktorom prezradila, že oslavuje 45 mesiacov od chvíle, keď začala randiť so svojím súčasným manželom, podnikateľom a rizikovým kapitalistom Carterom Reumom. Paris dala najavo svoju radosť aj neutíchajúce zamilovanosť. Dedička hotelového impéria spoločne so svojimi 24,5 miliónmi sledujúcimi zdieľala lásku k mužovi, s ktorým vychováva synčeka, ktorého si nechala prostredníctvom odobraných vajíčok porodiť náhradnou matkou. O umelé oplodnenie sa totiž snažila hneď niekoľkokrát, avšak ani jeden pokus nebol úspešný. Tohtoročné výročie bude podľa všetkého špeciálne. Do svojich plánov na oslavu výročia svadby, ktorá sa konala 11. novembra 2021, zapojila aj svojich fanúšikov. Dala im za úlohu vymyslieť, čo by mali s manželom na tohtoročný 11. november urobiť, respektíve ako by mali svoje výročie osláviť. Na svoju otázku doteraz dostala vyše dvetisíc odpovedí. Niektorí jej fanúšikovia zodpovedali len emotikony v tvare srdiečok, iní im radili, aby len zostali doma a oslávili svoje výročie v súkromí. Niektoré nápady však boli veľmi romantické. Jedna z fanúšičiek Paris Hilton navrhla, že by si mali vytvoriť akúsi časovú kapsulu v tvare poštovej schránky a každé výročie si vzájomne napísať zamilovaný list. A až takých listov budú mať viac, môžu si z nich zostaviť celú knihu, ktorú si potom prečítajú aj ďalšie generácie Hiltonov a Reumov. Instagram Paris Hilton je plný lásky a jej nového života. Zdieľa svoje okamihy s malým synčekom aj romantické chvíle s manželom. V auguste zdieľala napríklad fotografiu, na ktorej je zachytená s manželom pri bozku počas západu slnka v Grécku. Niet divu, že bola ocenená viac ako 253 tisíc srdiečok.

Podnikavá žena
Paris a Carter spolu začali randiť v roku 2019 a deň pred svätým Valentínom v roku 2021 sa zasnúbili. Ešte v ten istý rok sa tiež vzali. Dňa 11. novembra si povedali svoje Áno pri opulentnom svadobnom obrade v Los Angeles. Na ňom samozrejme nechýbali jej slávni priatelia, napríklad herečka Emma Roberts, televízna celebrita Kim Kardashian alebo herečka a speváčka, ktorá je zároveň jednou z jej najlepších kamarátok, Nicole Richie. Paris nechala svoju divokú minulosť za sebou a stala sa predovšetkým matkou a manželkou. Zatiaľ čo pri filme sa pokúšala uspieť niekoľkokrát a neúspešne, schopnou podnikateľkou je aj naďalej. Vlastný reťazec hotelov a má aj svoj rad kabeliek a kozmetiky. Budúcnosť má tak jej milovaný syn určite zaistenú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies