FOTO Z dodávky francúzskej prepravnej spoločnosti ukradli 70 kilogramov zlata

NETKY.SK • 12 December 2016, 12:57 • 2 min
FOTO Z dodávky francúzskej prepravnej spoločnosti ukradli 70 kilogramov zlata

PARÍŽ - Francúzska polícia pátra po štvorici páchateľov, ktorí dnes z obrneného auta ukradli 70 kilogramov zlata v hodnote 2,5 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Útok na dodávku spoločnosti Loomis, ktorá sa špecializuje na prepravu finančnej hotovosti a cenín, sa odohral dnes okolo 09.00 h SEČ na výjazde z diaľnice A6 pri obci Dardilly severne od Lyonu.

 

Zlodeji dodávku so zlatom sledovali až k miestu, kde cestu prehradili štyrmi autami. Zlato z dodávky páchatelia preložili do svojho auta a jej posádku zamkli vo vozidle. Autá, ktoré poslúžili na prehradenie cesty, podpálili a z miesta činu ušli iným vozidlom.

 

Políciu zalarmoval očitý svedok udalosti. Ľudí zamknutých v dodávke sa podarilo vyslobodiť skôr, ako sa chytila od horiacich áut. Na mieste zasahovalo 40 hasičov, informoval spravodajský web France Info.

 

Polícia v inkriminovanej oblasti uzavrela dopravu do diaľnici v oboch smeroch. Po páchateľoch na úteku sa pátra aj za pomoci policajného vrtuľníka.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies