Z Bratislavy sa oddnes lieta do Malagy, v nedeľu pribudne let do Edinburghu

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 14:50 • 2 min
Z Bratislavy sa oddnes lieta do Malagy, v nedeľu pribudne let do Edinburghu

BRATISLAVA - Z bratislavského letiska môžu od dnešného dňa záujemcovia lietať aj do španielskeho letoviska Malaga. Od nedele 20. marca do ponuky pribudne podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej aj linka do škótskeho Edinburghu.

slovakia

left justify in out

Do obidvoch miest bude zo slovenského hlavného mesta lietať nízkonákladový dopravca Ryanair, a to dvakrát týždenne. V prípade linky do Malagy to budú lety v piatok a pondelok. Táto linka bude cestujúcim k dispozícii do 28. októbra tohto roku.

 

Do mesta Edinburgh vo Veľkej Británii sa bude lietať z Letiska Milana R. Štefánika v Bratislave každú nedeľu a stredu. Počas júla však podľa Ševčíkovej stúpne frekvencia letov na trikrát týždenne, a to v stredu, piatok a nedeľu. Táto linka bude v ponuke aj počas zimného letového poriadku, teda až do konca marca 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies