Yaya Toure zmierňoval agentové slová, v Manchestri je spokojný

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 16:46 • 2 min
Yaya Toure zmierňoval agentové slová, v Manchestri je spokojný

MANCHESTER - Futbalista Manchestru City Yaya Toure v utorok popoludní zmierňoval slová svojho agenta Dimitriho Seluka. Ten predpoludním pobúrene tvrdil, že jeho klient chce z klubu odísť, pretože funkcionári čerstvého anglického majstra údajne zabudli na jeho 31. narodeniny.

slovakia

left justify in out

"Dostal síce tortu, ale keď Roberto Carlos oslavoval narodeniny v Anži Machačkala, od majiteľov klubu dostal Bugatti Veyron. Nehovorím, že Yaya má dostať automobil za milión libier, ale mali mu aspoň potriasť rukou a zagratulovať mu osobne," povedal Seluk pre BBC Sport a tvrdil, že jeho klient je nahnevaný a uvažuje o odchode z Manchestru.       
     

Jeho verziu však dementuje video, ktoré sa objavilo na oficiálnom klubovom webe. Na ňom Yaya Toure počas letu na posezónne sústredenie do Dubaja dostal veľkú tortu, spoluhráči mu zaspievali "Všetko najlepšie" a všetci mu potriasli rukou. Reprezentant Pobrežia Slonoviny bol už pokojný aj vo vyjadreniach na sociálnej sieti Twitter.
     

"Ďakujem všetkým za narodeninové priania. Dostal som už aj želania od City. Asi boli doteraz stratené v pošte," uviedol uvoľneným tónom Toure, ktorý pred nedávno skončenou sezónou podpísal s klubom štvorročnú zmluvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies