Yasiin Bey ohlásil ďalšie dva albumy

NETKY.SK • 7 December 2016, 08:41 • 2 min
Yasiin Bey ohlásil ďalšie dva albumy

LOS ANGELES - Americký rapper a herec Yasiin Bey, v minulosti známy ako Mos Def, oznámil, že okrem ohláseného albumu December 99th, ktorý mal byť jeho posledným, plánuje vydať ešte ďalšie dve štúdiovky.

slovakia

left justify in out

Novinky sa budú volať Negus In Natural Person a As Promised, pričom druhú menovanú nahral s rapperom a producentom menom Mannie Fresh. Termíny vydania týchto nahrávok zatiaľ 42-ročný Yasiin Bey neprezradil, skladby z nich však plánuje predstaviť 21. decembra na koncerte v New Yorku. Spomínaný album December 99th, ktorý nahral s producentom Ferrari Sheppard, vyjde už v piatok 9. decembra. Dvojica z neho zatiaľ predstavila skladby Local Time, Tall Sleeves a Seaside Panic Room.


Yasiin Bey, vlastným menom Dante Terrell Smith, sa pohybuje na hudobnej scéne od roku 1996, pričom spočiatku používal umelecké meno Mos Def. Debutoval o dva roky neskôr spoločným albumom s Talibom Kwelim s názvom Mos Def & Talib Kweli are Black Star. Svoju prvú sólovku Black On Both Sides vydal o rok neskôr, nasledovali The New Danger (2004), True Magic (2006) a The Ecstatic (2009). Okrem hudby sa venuje aj herectvu. Účinkoval napríklad v snímkach Ples príšer (2001), Lúpež po taliansky (2003), Stopárov sprievodca po Galaxii (2005) alebo Cadillac Records (2008). Pseudonym Yasiin Bey používa od roku 2012. V januári tohto roka oznámil, že plánuje ukončiť hudobnú aj filmovú kariéru.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies