Xhaka predĺžil zmluvu v Mönchengladbachu až do júna 2019

NETKY.SK • 2 Február 2015, 14:28 • 2 min
Xhaka predĺžil zmluvu v Mönchengladbachu až do júna 2019

BERLÍN - Švajčiarsky futbalista s albánskymi koreňmi Granit Xhaka predĺžil kontrakt s nemeckým klubom Borussia Mönchengladbach do júna 2019 s opciou na ďalší rok. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka "žriebät".

slovakia

left justify in out

"Za dva a pol roka v našom drese prešiel u nás značným vývojom a zaradil sa medzi veľmi dôležitých hráčov mužstva. Teší nás, že aj svoju ďalšiu budúcnosť spojil s naším klubom," vyhlásil športový riaditeľ Borussie Max Eberl. 

 

Xhaka prišiel do Mönchengladbachu v lete 2012 z rodného Bazileja, kde bol hráčom miestneho FC. Odvtedy odohral v drese bundesligistu 65 stretnutí v najvyššej súťaži (2 góly), štyri v DFB-Pokali a 16 v pohárovej Európe (2 góly). "S časom stráveným v Borussii som spokojný, takže nebolo nad čím špekulovať. Som hrdý a šťastný, že za ňu naďalej budem hrať," vyhlásil 22-ročný záložník Xhaka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies