WTA Nan-Ťing: Gajdošová po mononukleóze postúpila už do štvrťfinále

NETKY.SK • 31 Október 2013, 18:53 • 2 min
WTA Nan-Ťing: Gajdošová po mononukleóze postúpila už do štvrťfinále

NAN-ŤING - Bratislavskej rodáčke s austrálskou reprezentačnou súčasnosťou Jarmile Gajdošovej sa zatiaľ darí pri návrate do tenisového diania po polročnej nútenej prestávke pre mononukleózu. Dvadsaťšesťročná niekdajšia 25. hráčka svetového rebríčka, momentálne 300. v renkingu, ako kvalifikantka postúpila už do štvrťfinále hlavnej súťaže dvojhry na challengerovom turnaji WTA 125K series v čínskom Nan-ťingu.

slovakia

left justify in out

Gajdošová vo štvrtok zvíťazila v osemfinálovom 2. kole nad Japonkou Misaki Doiovou nasadenou ako šiestou za 73 minút 6:3, 6:4. Medzi najlepšími ôsmimi bude v piatok čeliť domácej držiteľke voľnej karty Wang Čchiang.

"Mala som trochu pomalší vstup, pretože bolo chladno a trvalo mi, kým som si na to zvykla. Myslím si, že som dokázala zahrať dobre, keď vyvstala potreba vystupňovať výkon. Bola to náročná súperka, ľaváčka a oveľa vyššie postavená v renkingu, takže z víťazstva mám radosť," citoval portál Tennis World Gajdošovú, ktorá odvrátila 12 z 13 brejkbalov.

Víťazka miešanej štvorhry po boku krajana Matthewa Ebdena na januárových melbournských grandslamových Australian Open Gajdošová naposledy hrala v apríli v Pohári federácie vo Švajčiarsku, o ochorení informovala v polovici mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies