WTA Kuala Lumpur: Čepelová neprešla cez Chsieh Su-wej

NETKY.SK • 29 Február 2016, 10:09 • 2 min
WTA Kuala Lumpur: Čepelová neprešla cez Chsieh Su-wej

KUALA LUMPUR - Taiwanská sedmička "pavúka" Chsieh Su-wej bola nad sily Jany Čepelovej v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA International v malajzijskom Kuala Lumpure, Slovenka jej v pondelok podľahla za 84 minút dvakrát 4:6.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná Košičanka v prvom vzájomnom stretnutí na okruhu s 30-ročnou súperkou ako prvá stratila podanie a celkovo ponúkla 10 takýchto príležitostí vrátane dvoch v záverečnom geme zápasu. Taiwančanka využila polovicu z nich. Čepelová sa dostala k štyrom brejkbalom, premenila tri, ale ani takáto úspešnosť k víťazstvu neviedla.

 

V pondelok sa ešte v Kuala Lumpure predstavia ďalšie dve Slovenky. Japonka Kurumi Narová bude súperkou Daniely Hantuchovej, Kristínu Kučovú čaká Švajčiarka Stefanie Vögeleová.

Výsledok pondelňajšieho stretnutia 1. kola hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA International BMW Malaysian Open v malajzijskom Kuala Lumpure (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf):

Dvojhra - 1. kolo:
Chsieh Su-wej (Taiw.-7) - Jana Čepelová (SR) 6:4, 6:4 za 84 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies