Muž útočil nožom na zastávke MHD v Bratislave

NETKY.SK • 6 September 2021, 14:43 • 2 min
Muž útočil nožom na zastávke MHD v Bratislave

BRATISLAVA - Incident, ktorý si vyžiadal jedného zraneného, sa stal v nedeľu na Šancovej ulici. Polícia páchateľa zadržala.

slovakia

left justify in out

Polícia zadržala útočníka, ktorý napadol v nedeľu v Bratislave nožom iného muža. Incident sa stal okolo 23:00 na zastávke mestskej hromadnej dopravy na Šancovej ulici. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Uviedla, že samotnému útoku predchádzala hádka medzi mužmi. Obvinený 33-ročný Andrej M. z Bratislavy muža začal verbálne provokovať a následne k nemu pristúpil a sotil ho. "Nasledovala vzájomná výmena úderov do oblasti tváre, ktorú ukončilo až dvojnásobné bodnutie nožom zo strany obvineného. Poškodená osoba sa rozhodla kontaktovať tiesňovú linku, načo obvinený reagoval opäť fyzickým útokom, a to tak, že mal poškodeného znova udrieť do oblasti tváre a hrudníka". 

 

Prečítajte si tiež: Extrémista na Novom Zélande zaútočil nožom na ľudí. Niekoľkých zranil

 

Útočníka za krátky čas zadržali a eskortovali na najbližšie policajné oddelenie, kde skončil v cele predbežného zadržania. Bratislavčana obvinili z trestného činu ublíženia na zdraví v jednočinnom súbehu s trestným činom výtržníctva.

 

V prípade preukázania viny pred súdom mu za takéto konanie hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies