COVID-19 má aj poslanec Ľuboš Blaha

NETKY.SK • 6 Január 2021, 15:51 • 2 min
COVID-19 má aj poslanec Ľuboš Blaha

Podpredseda strany Smer-SD a poslanec Národnej rady SR Ľuboš Blaha bol tiež pozitívne testovaný na ochorenie, ktoré spôsobuje nový koronavírus.

slovakia

left justify in out

Kritici Blahu a strany Smer-SD pritom vyčítajú, že oni sami mnohí boli na niektorých demonštráciách, kde napr. Robert Fico vystupoval bez rúška. Blaha o svojej pozitivite na COVID-19 informoval na svojej ostro sledovanej sociálnej sieti.

 

Nazdáva sa, že koronavírus mohol dostať práve počas rokovania Národnej rady, kde boli prítomní aj pozitívni poslanci, no tí boli oddelení igelitom a mali aj samostatné výťahy, pričom rokovanie bolo veľmi krátke. „Prvé náznaky nachladnutia som ucítil na Silvestra. Myslel som, že je to len nádcha. Spätne ale zisťujem že podľa oficiálnych štúdií sa prvé príznaky po infikovaní týmto vírusom zvyknú objavovať po dvoch-troch dňoch,“ povedal na sociálnej sieti.

 

Dodal však aj priznanie možnosti, že sa mohol nakaziť aj niekde inde. „Samozrejme, mohol som Covid dostať aj inde, lenže problém je, že som v tomto období prakticky nikde inde nebol. Spomínate - bol lockdown, Vianoce, sedeli sme doma, maximálne nákup,“ vysvetlil Ľuboš Blaha na facebooku, kde sa preslávil najmä dlhými statusmi, z ktorých vydáva aj knihy.

 

Poslanec prežíva ťažké obdobie, Blahovi počas Vianoc umrel otec, publicista a novinár Milan Blaha. Dezinfekčné gély a rúška si môžete kúpiť aj na shop.netky.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies