WTA Auckland: Hantuchová vyradila Erraniovú

NETKY.SK • 5 Január 2015, 07:46 • 2 min
WTA Auckland: Hantuchová vyradila Erraniovú

AUCKLAND - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová zdolala v pondelkovom zápase 1. kola na podujatí v novozélandskom Aucklande turnajovú dvojku Saru Erraniovú za 76 minút 6:3, 6:2.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná popradská rodáčka upravila vzájomnú bilanciu proti Talianke na 6:4. V druhom kole ju čaká postupujúca z taliansko-poľského duelu Francesca Schiavoneová - Urszula Radwanská.

 

Hantuchová proti Erraniovej ťažila z dobrého prvého podania a returnu. Na kurte dominovala a využila tri zo štyroch možností na brejk. V prvom dejstve využila vedenie 40:0 v treťom geme pri podaní súperky a premenila tretí brejkbal, čím definitívne odskočila súperke. Druhý set nezačala Hantuchová ideálne a rýchlo prehrávala 0:2, potom sa však vrátila do zápasu a vyhrala zvyšných šesť gemov. 

Výsledky pondelkových stretnutí 1. kola dvojhry na tenisovom turnaji WTA International ASB Classic v novozélandskom Aucklande (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch): 

 

Dvojhra - 1. kolo: 
Daniela Hantuchová (SR) - Sara Erraniová (Tal.-2) 6:3, 6:2 za 76 minút 
Sloane Stephensová (USA-6) - Silvia Solerová-Espinosová (Šp.) 6:3, 6:1 
Lauren Davisová (USA) - Shelby Rogersová (USA) 1:6, 6:4, 6:3 
Kurumi Narová (Jap.) - Kiki Bertensová (Hol.) 6:3, 6:2 
Taylor Townsendová (USA) - Yanina Wickmayerová (Belg.) 7:5, 3:6, 6:0 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies