Woody Allen bude opäť nakrúcať s Penélope Cruzovou, ale aj ďalšími hviezdami

NETKY.SK • 19 Apríl 2011, 06:58 • 2 min
Woody Allen bude opäť nakrúcať s Penélope Cruzovou, ale aj ďalšími hviezdami

Woody Allen bude opäť nakrúcať s Penélope Cruzovou, ale aj ďalšími hviezdami

slovakia

left justify in out

img

Woody Allen, ktorého snímka Midnight in Paris, nakrútená vlani vo francúzskej metropole, slávnostne otvorí 11. mája Medzinárodný filmový festival v Cannes, už intenzívne pracuje na príprave ďalšieho filmu. Ten, ako to už u "neurotika z New Yorku" býva zvykom, predbežne čaká na názov.
      Je však isté, že dejiskom jeho nakrúcania sa v lete stane Rím.
      Ako vyplýva z pondelkových informácií odborného periodika Hollywood Reporter, Woody Allen obsah pripravovanej snímky predbežne tají. Objaví sa však v ňom nielen za, ale aj pred kamerou, pričom sa mu podarilo získať pre projekt už veľmi hviezdne obsadenie.
      Penélope Cruzová získala vďaka predchádzajúcej spolupráci s americkým filmárom, za kreáciu v snímke Vicky Cristina Barcelona Oscara.
      V Allenovej snímke, ktorá vznikne podľa jeho pôvodného scenára, sa však popri Cruzovej objavia aj Jesse Eisenberg -hlavný predstaviteľ Fincherovho pozoruhodného filmu Sociálna sieť, talentovaná Ellen Pageová známa z filmu Juno režiséra Jasona Reitmana i skúsený Alec Baldwin.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies